.: 1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı hk.

2019-06-27
Sayın Üyemiz,

TOBB’den alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen; Senegal Uluslararası Dış Ticaret Merkezi ve Netoil Group Investment S.A. ile işbirliği içinde Senegal Devleti’nin himayelerinde “Afrika’da Petrol, Gaz ve Yeşil Enerji: Enerji Geçişi ve Altyapıların Finansmanında Yenilikçi Çözümler ve Yatırım Fırsatları” temasıyla, 1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı’nın 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Dakar Uluslararası Dış Ticaret Merkezi’nde düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda, genel olarak enerji ve özellikle de yenilenebilir enerji odaklı petrol ve gaz alanında müdahil olan tüm ilgili taraflara açık olan Fuarın aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar, hükümet temsilcileri ve tüm petrol ve gaz sanayi aktörleri arasında yatırım alanında fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda işbirliklerini görüşme imkanı veren bir platform olduğu vurgulanmaktadır.

Fuara ilişkin detaylı bilgilere TOBB internet sitesi Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Çekya Hak.
Macaristan Hak.
Kişisel Verileri Koruma Kurulu - Birliğimizin Veri Sorumluları Siciline (Sicil) kayıt sürelerinin uzatılması hk
Brezilya Yatırım Forumu 2019
Dolandırıcılık Hak.
Abhazya TSO ile işbirliği hk.
Plastik Poşet Uygulamaları
Türkiye-Romanya Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 27. Dönem Toplantısı
Türkiye – Çek Cumhuriyeti Çalışma Yemeği
Fiyat Etiketi Mevzuatı
AB Ülkelerine Kuru İncir/Fındık/ Antep Fıstığı İhracatı
Plastik Poşetlerin Ücretlendirilmesi Uygulaması Hk.
Saraybosna Helal Fuarı
İş Dünyası için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na Uyum Kılavuzu
İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti (Yetki Belgesl)