.: 1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı hk.

2019-06-27
Sayın Üyemiz,

TOBB’den alınan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen; Senegal Uluslararası Dış Ticaret Merkezi ve Netoil Group Investment S.A. ile işbirliği içinde Senegal Devleti’nin himayelerinde “Afrika’da Petrol, Gaz ve Yeşil Enerji: Enerji Geçişi ve Altyapıların Finansmanında Yenilikçi Çözümler ve Yatırım Fırsatları” temasıyla, 1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı’nın 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Dakar Uluslararası Dış Ticaret Merkezi’nde düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda, genel olarak enerji ve özellikle de yenilenebilir enerji odaklı petrol ve gaz alanında müdahil olan tüm ilgili taraflara açık olan Fuarın aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar, hükümet temsilcileri ve tüm petrol ve gaz sanayi aktörleri arasında yatırım alanında fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda işbirliklerini görüşme imkanı veren bir platform olduğu vurgulanmaktadır.

Fuara ilişkin detaylı bilgilere TOBB internet sitesi Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Meksika Türk İhraç Ürünleri Fuarı
Özbekistan Yatırım Forumu, 5-6 Mart 2020
Bosna Hersek'te Düzenlenmesi Öngörülen Enerji Konulu Konferanslar
Kefalet Senetleri Hakkında
Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ'lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı hk.
Laos'taki Özel Ekonomik Bölgeler Hk.
Petrol Endüstrisinde Milli Teknolojiler (Pemt 20) Toplantısı Hk.
Peru´da Düzenlenecek Olan Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu
Farkındalık Semineri