.: KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları

2019-06-03
SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 29.05.2019 tarih ve 5678 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Hazine ve Maliye Bakanlığından alınan 01.05.2019 tarihli ve 96132 sayılı yazı ile uluslararası finansal kuruluş statüsünde olan ve ülkemizin de kurucu üyesi olduğu Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB) Yıllık Toplantılarının, 15-17 Haziran 2019 tarihlerinde ülkemizin ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirileceği ve toplantılara KTKB'ye üye 11 ülkeden Bakan, Bakan Yardımcısı ve Merkez Bankası Başkanı seviyesinde ülke heyeti ve uluslararası finans kuruluşu temsilcisinin katılım sağlayacağı iletilmektedir.

Yazıda devamla, 17 Haziran 2019 Pazartesi günü, Shangri-La Bosphorus Otel'de, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açılış konuşmalarını gerçekleştireceği bir İş Forumu düzenleneceği ve katılımın ücretsiz olduğu İş Forumuna https://www.bstdb.org/registration linkinden kayıt yapılması gerektiği belirtilmektedir. İş Forumunda üst düzey politika yapıcılar, çok taraflı kalkınma bankaları ve iş dünyası temsilcileri bir araya gelerek Karadeniz bölgesinde kalkınma odaklı altyapı yatırımları, bölge ülkeleri arasında ticaretin geliştirilmesi ve yenilikçi finansman modelleri konusunda görüş alışverişinde bulunma imkanı olacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Yetki Belgesi İşlemleri
TMGD Muafiyeti Hk.
Fas'a Gerçekleştirilecek İhracatta Uygunluk Kontrolleri
Fas Kamu İhaleleri COVID-19 Tedbiri
2020 Nefes Kredisi
Yıllık işletme Cetveli
Dolandırıcılık Vakaları
Ukrayna Tarım Arazileri Kanunu Hk.
Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne İhracat
Koronavirüs önlemleri
Askıya alma / kota başvurusu
Rusya Federasyonu ve Avrasya Ekonomik Birliği Ülkeleri/Özel Menşe Şahadetnamesi (FORM-A)