.: Nijer işadamının kuracağı fabrikalar için Türkiye’den ihtiyaç duyduğu teçhizat listesi

2019-05-16
Sayın Üyemiz,

TOBB’dan borsamıza gönderilen 06.05.2019 tarih ve 4735 sayılı yazıda;

İlgide kayıtlı yazıda, Nijer menşeli ORIBA Holding sahibi Baba Ahmed isimli Nijerli işadamının Niamey Büyükelçimizi ziyaret ederek ülkesinde gıda işleme ve inşaat sanayi alanlarında fabrikalar kurmayı planladığı ve söz konusu fabrikalar için teçhizata ihtiyaç duyduğu belirtilmektedir. ORIBA Holding in Niamey Büyükelçiliğimize hitaben mektubu ile İngilizce ve Fransızca dilinde ihtiyaç duyulan teçhizat listesi Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Bu itibarla, konuya ilgi duyan firmalar, Fransızca ve Arapça konuşan ORIBA Holding yöneticileri ile

iletişime (Tel1: +227 80 01 42 66; Tel2: +227 80 22 07 81) geçebilirler .
Bilgilerinizi rica ederiz.

Saraybosna Helal Fuarı
İş Dünyası için Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na Uyum Kılavuzu
İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti (Yetki Belgesl)
Ekvator Yatırım Forumu
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı hk.
Tehlikeli Maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin, Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge
Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Kapsamında Güncellenen Rusya Federasyonu Gümrük İdareleri Listesi Hk. Görüş Talebi
T.C. Cumhurbaşkanlığı BTYPK - Teknoloji Alanlarının Ekonomik Faaliyet Kodları İle (Nace Kodları Bazında) İlişkilendirilmesi Anketi
ogo’dan Kaynaklanan Dolandırıcılık Girişimleri
KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları
2019/16 Sayılı Genelge
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Askıya Alma ve Kota Başvuruları