.: Nijer işadamının kuracağı fabrikalar için Türkiye’den ihtiyaç duyduğu teçhizat listesi

2019-05-16
Sayın Üyemiz,

TOBB’dan borsamıza gönderilen 06.05.2019 tarih ve 4735 sayılı yazıda;

İlgide kayıtlı yazıda, Nijer menşeli ORIBA Holding sahibi Baba Ahmed isimli Nijerli işadamının Niamey Büyükelçimizi ziyaret ederek ülkesinde gıda işleme ve inşaat sanayi alanlarında fabrikalar kurmayı planladığı ve söz konusu fabrikalar için teçhizata ihtiyaç duyduğu belirtilmektedir. ORIBA Holding in Niamey Büyükelçiliğimize hitaben mektubu ile İngilizce ve Fransızca dilinde ihtiyaç duyulan teçhizat listesi Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Bu itibarla, konuya ilgi duyan firmalar, Fransızca ve Arapça konuşan ORIBA Holding yöneticileri ile

iletişime (Tel1: +227 80 01 42 66; Tel2: +227 80 22 07 81) geçebilirler .
Bilgilerinizi rica ederiz.

Yetki Belgesi İşlemleri
TMGD Muafiyeti Hk.
Fas'a Gerçekleştirilecek İhracatta Uygunluk Kontrolleri
Fas Kamu İhaleleri COVID-19 Tedbiri
2020 Nefes Kredisi
Yıllık işletme Cetveli
Dolandırıcılık Vakaları
Ukrayna Tarım Arazileri Kanunu Hk.
Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne İhracat
Koronavirüs önlemleri
Askıya alma / kota başvurusu
Rusya Federasyonu ve Avrasya Ekonomik Birliği Ülkeleri/Özel Menşe Şahadetnamesi (FORM-A)