.: Türkiye-Polonya İstişare Toplantısı

2019-02-26
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız bir yazıda; Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye-Polonya Düzenli İstişare Toplantılarının dördüncüsünün Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan ile Polonya Cumhuriyeti Girişimcilik ve Teknoloji Bakanı Sn. Jadwiga Emilewicz'in eşbaşkanlıklarında 7 Mart 2019 tarihinde Varşova'da gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere ve ülkemiz ile Polonya arasındaki 4. Dönem İstişare Toplantısı Mutabakat Zaptında yer alması öngörülen ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 26 Şubat 2019 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB’a seda.gedik@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi talep edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

ilgili yazı : http://izto.org.tr/demo_betanix/uploads/duyuru_new/7023_1551091894.pdf

Taşınmaz Satış İhale İlanı
Macaristan Tanıtım Etkinliği
ÇED Yeterlik Belgesi Tebliği Taslağı
25. Tiran Uluslararası Fuarı
Güney Afrika'daki Projeler Hk.
Su Yönetimi Ödülleri
Ekvator Hk.
Malezya/Kelantan Eyaletinde Yatırım Fırsatları
Kosova Uluslararası Fuarı
Peru Ortak Finansmanlı Özel Girişim Projeleri
İthalatta İhracatçı Kayıt Sistemi Hk.
Sverdlovsk Bölgesi Başkan Yardımcısının Ziyareti Hk.
Sri Lanka'da Serbest Bölge Projesi
Çad'da Yatırım İmkanları