.: Türkiye-Polonya İstişare Toplantısı

2019-02-26
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız bir yazıda; Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye-Polonya Düzenli İstişare Toplantılarının dördüncüsünün Ticaret Bakanımız Sn. Ruhsar Pekcan ile Polonya Cumhuriyeti Girişimcilik ve Teknoloji Bakanı Sn. Jadwiga Emilewicz'in eşbaşkanlıklarında 7 Mart 2019 tarihinde Varşova'da gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere ve ülkemiz ile Polonya arasındaki 4. Dönem İstişare Toplantısı Mutabakat Zaptında yer alması öngörülen ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 26 Şubat 2019 Salı günü mesai bitimine kadar TOBB’a seda.gedik@tobb.org.tr e-posta adresine iletilmesi talep edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

ilgili yazı : http://izto.org.tr/demo_betanix/uploads/duyuru_new/7023_1551091894.pdf

ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Askıya Alma ve Kota Başvuruları
Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik
Nijer işadamının kuracağı fabrikalar için Türkiye’den ihtiyaç duyduğu teçhizat listesi
İstanbul Ticaret Odası tarafından 2019 yılında düzenlenecek fuarlar