.: 2.EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji ve Petrokimya Konsorsiyumu

2019-01-29
ürkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

İlgi (a)’da kayıtlı yazımızda, 2. EİT Kamu ve Özel Sektör Enerji – Petrokimya Konsorsiyumu etkinliğinin, İran Ticaret Sanayiler Madenler ve Tarım Odası tarafından, 2-3 Aralık 2018 tarihlerinde, Tahran’da düzenleneceği bildirilmiş ve bilahare toplantı ileri bir tarihe ertelenmişti.

Bu defa, ilgi (b)’de kayıtlı yazı ile, söz konusu etkinliğin 3-4 Mart 2019 tarihlerine ertelendiği bildirilmektedir. Söz konusu etkinliğe İran’da petrol ve enerji konularının önde gelen bürokratları ve yetkilileri, bölge Odaların temsilcileri, bölge ülkelerin Büyükelçileri, İslam Kalkınma Bankası ve Asya Kalkınma Bankası yetkilileri ile İran şirketlerinin üst düzey temsilcilerinin katılımlarının beklendiği ifade edilmektedir.

Etkinliğin taslak gündemi ve etkinlikle ilgili önemli bilgiler veren kavram kağıdı TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları–Ülke Duyuruları-İran bölümünde yer almaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve katılım bildirmek için EİT TSO Genel Sekreterliği ve EİT TSO İran Ulusal Komitesi ile irtibata geçilebilir.

EİT TSO Genel Sekreterliği: E-posta: ecocci@tobb.org.tr tel: 0212 924 3973

EİT TSO İran Ulusal Komitesi: Mehdi Bey veya Elaheh Hanım; e-posta: ecochamber@gmail.com ; tel: +98 21 85732533; +98 912 8306123; +98 9123644459

Saygılarımızla,

ek: draft agenda: https://www.kutso.org.tr/wp-content/uploads/2019/01/Draft-Agenda.doc

ek2: concept note: https://www.kutso.org.tr/wp-content/uploads/2019/01/Concept-Note.docx

ogo’dan Kaynaklanan Dolandırıcılık Girişimleri
KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları
2019/16 Sayılı Genelge
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Askıya Alma ve Kota Başvuruları
Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik
Nijer işadamının kuracağı fabrikalar için Türkiye’den ihtiyaç duyduğu teçhizat listesi
İstanbul Ticaret Odası tarafından 2019 yılında düzenlenecek fuarlar