.: ABD’nin İran’a Yönelik Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

2018-12-05

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 04.12.2018 tarih ve 0431/18227 sayılı yazısına atfen;

ABD tarafından İran’a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber, söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak, yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu düşünülmektedir.

Bahse konu yaptırımlar konusunda, Birliğimiz ve Ticaret Bakanlığı işbirliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü, saat 14:00’de TOBB Konferans Salonu’nda, “Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

Söz konusu toplantının kayıt formu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin web sitesinin www.tobb.org.tr Hizmetler /Uluslararası İş İmkânları –Ülke Duyuruları İran ve ABD bölümünde yer almakta olup, formun eksiksiz bir şekilde doldurarak, 7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Birliğimize e-posta yoluyla (iran@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Tüm Üyelerimize duyurulur.

Taşınmaz Satış İhale İlanı
Macaristan Tanıtım Etkinliği
ÇED Yeterlik Belgesi Tebliği Taslağı
25. Tiran Uluslararası Fuarı
Güney Afrika'daki Projeler Hk.
Su Yönetimi Ödülleri
Ekvator Hk.
Malezya/Kelantan Eyaletinde Yatırım Fırsatları
Kosova Uluslararası Fuarı
Peru Ortak Finansmanlı Özel Girişim Projeleri
İthalatta İhracatçı Kayıt Sistemi Hk.
Sverdlovsk Bölgesi Başkan Yardımcısının Ziyareti Hk.
Sri Lanka'da Serbest Bölge Projesi
Çad'da Yatırım İmkanları