.: Türkiye-Güney Kore Gümrük İdaresi Başkanları 6. Toplantısı Hazırlıkları

2018-11-28
İlgi: T.O.B.B.'nin 14.11.2018 Tarih ve 0411/17037 Sayılı Yazısı
İlgide kayıtlı yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen, 27 Kasım 2018 tarihinde İstanbul’da Türkiye-Güney Kore Gümrük İdaresi Başkanları 6. Toplantısı’nın gerçekleştirileceği belirtilerek, söz konusu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Türkiye – Güney Kore ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu itibarla, anılan toplantının hazırlıklarında kullanılmak amacıyla Güney Kore ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 19 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar anara.daylan@tobb.org.tr adresine iletilmesi hususu Üyelerimizin bilgilerine rica olunur.

Saygılarımızla,

İkinci El Motorlu Kara Taşıtı Ticareti (Yetki Belgesl)
Ekvator Yatırım Forumu
ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı
1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı hk.
Tehlikeli Maddelerin Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin, Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge
Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Kapsamında Güncellenen Rusya Federasyonu Gümrük İdareleri Listesi Hk. Görüş Talebi
T.C. Cumhurbaşkanlığı BTYPK - Teknoloji Alanlarının Ekonomik Faaliyet Kodları İle (Nace Kodları Bazında) İlişkilendirilmesi Anketi
ogo’dan Kaynaklanan Dolandırıcılık Girişimleri
KTKB Guvernörler Kurulu Yıllık Toplantıları
2019/16 Sayılı Genelge
ÇTSO Başkanı YILMAZ'dan 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI A.B.PROJE UZMANI ARIYOR...!!!
Askıya Alma ve Kota Başvuruları
Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik
Nijer işadamının kuracağı fabrikalar için Türkiye’den ihtiyaç duyduğu teçhizat listesi