.: 3. Afrika Uluslararası Bilişim ve İletişim Teknolojileri Fuarı

2018-01-29
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) alınan yazıda, Tunus Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, Tunus İletişim ve Dijital Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile Tunisie-Afrique Export tarafından 10-12 Nisan 2018 tarihlerinde, Tunus’ta “3. Afrika Uluslararası Bilişim ve İletişim Teknolojileri Fuarı (SITIC Africa 2018)” adlı bir etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

Bahse konu etkinliğin bilişim ve iletişim teknolojileri alanında, kamu ve özel sektörlerden, önde gelen 200’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapmasının beklendiği belirtilmektedir. Söz konusu etkinlik bilişim teknolojileri alanında Tunus’taki yerel ve uluslararası tarafların bir araya gelmesine ve bu alandaki yeniliklerin keşfedilmesine imkân sağlayacak olup, bilişim teknolojileri alanında, çoklu ortaklıklar üzerine gerçekleştirilecek olan B2B toplantılarına, katılım oluşturacağı ifade edilmektedir. Anılan etkinliğe ilişkin detaylı bilgi “www.siticafrica.com” internet sitesinde ve TOBB internet sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkânları-Ülke Duyuruları-Tunus” bölümünde, yer almaktadır.

Detaylı Bilgi:
www.siticafrica.com
E-posta:contact@siticafrica.com
Telefon:+21671975035
+21671975054

Slovak Matchmaking Fuarı Bratislava 2018
BMGK Irak Yaptırımlar Listesinin Güncellenmesi
İran Mahan Air Havayolları Hk.
Ufa AgroComplex Fuarı
Körfez Ülkelerine İhracatta Ürün Grubu Belirlenmesi